вівторок, 11 лютого 2020 р.

Сто днів вишивання від сучасної майстрині Sophia Drescher






Мистецькі челенджи – інколи дуже дієвий захід, аби спонукати творчу особистість більше уваги приділяти власне творчості і тим самим вдосконалювати свої навички. Адже аби сторювати справді чудові речі – такі, якими вони виглядають в авторській уяві, потрібно не лише талант, але й щоденна праця.



Sophia Drescher захопилась вишиванням у 2019 році, водночас англійська майстриня закінчувала університет, здобуваючи ступінь магістра біорізноманіття й екології. І часу на улюблене заняття не вистачало.



А як пояснює сама мисткиня, для неї вишивка має особливе значення: за допомогою ниток, пряжі, тканини вона відчуває зв'язок із природою, така творчість спонукає її більше дізнаватися про світ довкола.



Тож у вересні 2019 року вона поставила перед собою творче завдання: уподовж ста днів поспіль щоденно вишивати невеличку картину (8,5 на 10,5 см).



На сьогодні Sophia Drescher на радість підписників своєї інстаграм-сторінки: https://www.instagram.com/helioblue.design/?hl=ru успішно впоралася з поставленим перед собою завданням.



Кожна така вишивка займала від 4 годин до всього дня. Мисткиня спершу малювала майбутнє зображення на тканині, потім вишивала його кольоровими нитками, а потім фотографувала результати і викладала інтерет-простір.



Сама вишивальниця щиро радіє, що успішно виконала поставлене перед собою завдання і впевнена, що буде займатися улюблених хобі й надалі. У її роботах кожен може знайти щось на свій смак: зображення метеликів, комах, птахів, тварин, рослин тощо.



Приємного перегляду робіт Sophia Drescher і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар