неділя, 9 лютого 2020 р.

Дивовижні "живі" малюнки від німецького художника Stefan Pabst






Малюнки у «форматі 3D» давно вже перестали сприйматись як дивовижа. Врешті, оптичні ілюзії традиційно цікавили художників упродовж століть, а зараз, в епоху цифрової графіки, підходи до «тривимірності» малюнків і зовсім змінились.



Однак професійний німецький художник Stefan Pabst не вдається до цифрового мистецтва. Він малює на аркушах паперу, в альбомах, на полотні. При цьому його малюнкам «затісно» на двовимірній площині, Вони намагаються вибратися «у наш світ», інколи досить активно взаємодіючи з їхнім автором.




Що цікаво, митець із дитинства знав, що буде малювати. Ще з п’яти років він перемальовував ілюстрації із родинної Біблії, потім довгі роки навчався мистецтву. На сьогодні віддає перевагу зображенням, створеним за допомогою кольорових олівців, ручок і масляних фарб.





І при цьому, інколи вдаючись до прийомів гіперреалізму, а інколи – до стилізації пі казкові ілюстрації, Stefan Pabst приваблює своєї творчістю все більше прихильників. Вони щиро захоплені його «живими малюнками» й майстерністю митця.



Приємного перегляду робіт Stefan Pabst і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар