середу, 5 лютого 2020 р.

Кавовий арт для гарного настрою від сінгапурської мисткині Daphne Tan





Звісно, універсальних рецептів не лише щастя, але й просто гарного настою не існує. Однак є речі, які підіймають настрій саме мені й багатьом моїм знайомим. Скажімо, філіжанка смачної кави зранку. А якщо ще вона, та кава, гарно сервірована, то позитивний ефект від неї підсилюється.



Також можу припустити, що не лише смак кави, але й її краса важлива й для багатьох незнайомих мені людей із різних куточків світу. Не дарма ж «кавовий арт» (він же лате-арт) набуває все більшої популярності.



Скажімо, не так давно в Сінгапурі під час їхнього фестивалю кави неабияку увагу привернули роботи юної Daphne Tan. Для якої піна над кухликом кави, створена з порошку з цареградських стручків, соєвого молока й води, збита за допомогою піноутворювача, стає матеріалом для творчості. А в результаті виходять тривимірні «скульптури».



Майстриня надихається відомими персонажами мультфільмів і поп-культури, зображеннями звірів і птахів (часто у стилі казок) тощо. Якщо для увиразнення «скульптури» потрібен колір, то Daphne Tan використовує шоколад й харчові додатки.



Більше робіт мисткині можна побачити на її сторінці в інстаграм6 https://www.instagram.com/periperipeng/



Приємного перегляду Daphne Tan і гарного настрою, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар