суботу, 15 лютого 2020 р.

Усміхнені іграшки-бабусі від іранської майстрині aphrodoll






Яких тільки незвичайних ляльок не створюють майстри з усього світу! Інколи їхні роботи  з першого погляду дозволяють визначити, звідки творці. Інколи ж не важливо. у якій саме країні їх виготовили: вони зрозумілі й викликають позитивні емоції у мешканців різних куточків земної кулі.




От, скажімо, молода й дуже талановита майстриня з Ірану, яка обрала собі для мережі псевдонім aphrodoll виготовляє текстильних ляльок. Її роботи набирають усе більшої популярності, та не всі шанувальники її таланту знають, звідки майстриня.




Бо вона сама створює скетчі,а потім власноруч зшиває невеликі (18-20 см) фігури бабусь. Поважні літні пані, якими їх вбачає aphrodoll, люблять яскраві кольори у вбранні. А ще – щиро всміхатися. Відразу видно. що вони – не буркотливі, а, навпаки, не втратили здатності радіти кожному новому дню.




Ці лялькові бабусі турбуються про котів і песиків, в’яжуть чи шиють на машинці, читають цікаві книги чи насолоджуються прогулянками. А головне, викликають у глядачів щирі доброзичливі усмішки.





Приємного перегляду робіт aphrodoll і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар