суботу, 8 лютого 2020 р.

Малюнки на нотному папері від австрійської художниці Ursula Doughty





Звісно, ноти призначені зовсім-зовсім не для малювання, навіть на полях не варто. Це знають усі, кого в дитинстві хоч ненадовго віддали в музичну школу. І, взагалі, ноти із шедеврами музики  потрібно зберігати й ставитись до них із повагою.



Певно, що й художниця-аматорка з Австрії Ursula Doughty теж чула це в дитинстві. Й так само я впевнена, що вона була пильною ученицею, а потім й обрала для себе кар’єру вчительки. Тож дорослою почала працювати в школі-пансіонаті, де, зокрема, навчаються співаки-хлопчики з головного хору країни.



Тож, самі розумієте, нестачі в нотах там не відчувалося. Так трапилось, що раз під час нічного чергування Ursula Doughty збагнула, що їй дуже хочеться спати. Тож вдалася до перевіреного засобу зосередитись і водночас відпочити: вирішила помалювати.



Чистий папір виявилось знайти складніше ніж друковані ноти якогось класичного твору (якого саме мисткиня зберігає в таємниці). А ще, виявилось, що такий фон , як ноти, цікаво поєднуються із малюнками олівцем.



Із цього й почалося: на сторінці в інстаграм художниці: https://www.instagram.com/doughtycreartive/?hl=ru почали з’являтися її «нотні малюнки»: їх героями стали герої відомі мультиплікаційних і художніх фільмів. І доста швидко творчість Ursula Doughty почала здобувати все більше прихильників в інтернет-просторі.




Приємного перегляду робіт художниці й гарного настрою, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар