вівторок, 4 лютого 2020 р.

Затишні й милі плетені іграшки від англійської майстрині Claire Garland




Зима на те й зима, аби виникала бажання помилуватись чимось милим і затишним. Скажімо, майстерно виготовленими в’язаними іграшками. Такими, які створює англійська майстриня Claire Garland.


Якщо ж вам в’язані іграшки подобаються весь рік, попри погоду за вікном і настрій, то тим більше варто помилуватись її роботами. Бо серед майстрів, які виражають свій талант за допомогою в’язання, її ім’я відоме й викликає щиру повагу.


Claire Garland – авторка кількох книг, присвячених техніці в’язання й багатьох схем. Найбільш популярні серед прихильників її творчості в’язані звірі – зайченята, лисички, пташки, завжди дуже впізнавані й майстерно вив’язані.


І при цьому досить стилізовані під казково-мультяшних, аби викликати приязнь і бажання збагнути, як саме зроблена певна деталь, у чому секрет їхньої привабливості? Хоча, звісно, можна не аналізувати, а просто отримувати задоволення, розглядаючи їх.


А ще, радіти за майстриню, як варто порадіти за кожну творчу особистість, яка займається улюбленою справою і живе так, аби щоранку прокидатись щасливою
Ось і Claire Garland разом із чоловіком і трьома дітьми живе в білому будиночку на березі моря. Їй подобається куховарити, пекти, займатися садівництвом. 




Та справжнє хобі – тобі плетіння, у неї завжди під рукою нитки, спиці й гачки. А єдине, про що шкодує майстриня, то це про те, що часу не вистачає, аби втілити у життя всі її численні задуми.



Приємного милування її роботами, гарного настрою й чудового дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар