пʼятниця, 21 лютого 2020 р.

Прекрасні пастельні зображення птахів від французького художника Lionel Asselineau





Для того, щоб стати дауншифером не обов’язково кидати роботу в офісі й переїздити на узбережжя Тайваню. Інколи можна зробити вибір на користь улюбленої справи, не виїжджаючи за межі рідної країни й відмовившись від досить творчої роботи.



Скажімо, сучасний французький художник Lionel Asselineau (р. н. 1970) , народився в Парижі, малював із дитинства, а справою дорослого життя обрав ювілейне мистецтво й столове срібло. Він навіть отримав диплом відповідної школи й став сеттером в ювілейних виробах і столову сріблі.



Потім близько 1ё0 років працював на відомі фірми з Вандомської площі: Cartier, Van Cleef Arpels, Chanel та Tiffany. А потім, у 2001 році вирішив переїхати зі столиці до м. Крез. Тут він присвятив себе двом улюбленим справам: спостереженням аз птахами й пастельному живопису.



При цьому сам митець зазначає, що його любов до птахів – це відчуття свободи. Він прагне вивчати буденне життя птахів і передавати їхню красу,а також велич навколишньої природи у своїх картинах.



Що ж до вибору техніки. то пастель для Lionel Asselineau приваблива, перш за все, на тактильному рівні . До речі, у 2001 році його картини відзначило пастельне товариство Франції, а у 2007 році його присудили звання майстер пастеліст.



Приємного перегляду робіт Lionel Asselineau, друзі, та гарного вам дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар