субота, 1 лютого 2020 р.

Краса з усіх куточків світу через фотооб'єктив американського митця Trey Ratcliff






Сучасний американський фотомитець і блогер Trey Ratcliff любить мандрувати й робити свої світлини там, де не часто зустрінеш туристів із «мильницями», закликає всіх митців вчитися ставленню до кольорів в імпресіоністів. А ще, не встигає відповісти на всі відгуки й запитання, які ставлять відвідувачі його сайту, присвяченого його фотографіям мальовничим куточкам природи, міським пейзажам й інтер’єрам.



Що цікаво, митець не має художньої освіти: він вивчав математику й інформатику, а потім працював у компанії, що випускає комп’ютерні ігри. Його захоплення фотографуванням почалося із роздумів: чому інтер’єри, намальовані за допомогою комп’ютерної графіки, інколи виглядали більш переконливо ніж фотопейзажі?





Прагнення розібратися в питанні, наполегливість, опрацювання багатьох відомих інтернет-ресурсів призвели до того, що Trey Ratcliff вирішив спробувати себе в фотомистецтві. Захоплення із хобі поступово перетворилося на професію й стиль життя.




Сам фотохудожник вважає, що в деяких випадках фотографам йде на користь професійна освіта. Але інколи цілком можна напрацювати потрібні навички й досягти успіху завдяки досвіду, наполегливості й прагненню передати свої враження від навколишнього світу за допомогою фотооб’єктиву. А знання, здобуті на попередній роботі, йду йому на користь і в новій, творчій, роботі.



Більше про творчість митця можна дізнатися на сайті: https://stuckincustoms.smugmug.com/Portfolio/i-ZQRWmQf



Приємного перегляду фоторобіт Trey Ratcliff і гарного дня, друзі!






Немає коментарів:

Дописати коментар