середа, 26 лютого 2020 р.

Усі барви веселки в картинах художниці-натуралістки з Австралії Heidi Willis






Є люди, котрі ледь не з раннього дитинства знають, що будуть художниками. Причини можуть бути різноманітними – від захоплення можливостями власноруч створювати світи фарбами, пензлями тощо на папері чи іншій основі, до відчуття задоволення чи й щастя від самого процесу малювання.



А буває, що безумовно творча особистість, але така, що не має професійної художньої підготовки, раптом розуміє, що образотворче мистецтво – то її спосіб вигукнути: агов, люди! Озирніться довкола: яка краса! Хіба це не щастя, жити в такому чудовому світі?



Саме до когорти других митців належить австралійська художниця-аматорка Heidi Willis. Теми її робіт – птахи, квіти, фрукти чи дивовижної форми насіннєві капсули. Здавалося б, що мальовничого можна знайти в останньому пункті переліку? Але ж це – Австралія!



Малювати Heidi Willis почала в 2003 році. І за цей час її слава як художника-натураліста й ботаніка сягнула далеко за межі країни. Картини художниці представлені на тематичних виставках і в приватних колекціях у різних куточках світу.



Найбільш відома її серія із птахами. Зоологічно точні, виписані з любов’ю та з увагою до кожної, найдрібнішої деталі, яскраві та святкові – ці картини знайшли чимало шанувальників.



Сподіваюся, друзі, що роботи Heidi Willis сподобаються і вам. Приємного дня!






Немає коментарів:

Дописати коментар