неділю, 9 лютого 2020 р.

Прекрасні паперові квіти від американського митця Sourabh Gupta





Штучні квіти часто сприймаються як прикладні декорації чи прикраси,а не мистецтво. Але в цій справі, як і в будь-якій іншій, багато чого залежить від таланту митця. Саме тут проходить рань між «прикрасою інтер’єру» і «красою, що вбирає очі».


От, скажімо, паперові квіти американського художника, який народився в Індії, Sourabh Gupta заворожують свою витонченістю, добіркою кольорів і увагою до деталей. При цьому важко повірити, що для їхнього виготовлення використаний не якийсь спеціальний матеріал. А звичайні паперові рушники, пергамент для випічки, харчові барвники тощо.



Ще в юності Sourabh Gupta доручили прикрасити храм штучними квітами. Він використав для цього ті матеріали, що були під рукою, навіть чековий папір. Успіх надихнув митця. Він зрозумів, що може творити красу за допомогою звичайних побутових речей, доклавши зусилля й талант.


То саме з мистецтвом і поєднав своє життя. До речі, він не обмежується роботою з паперу, у його виробах використані дерево, метал тощо. Більше про різногранну творчість митця можна дізнатися на його сторінці: https://sourabhguptadesign.com


Приємного перегляду робіт Sourabh Gupta і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар