четвер, 27 лютого 2020 р.

Акварельні коти, які дарують щастя, від англійської художниці Debra Hall






Існує думка, можливо цілком справедлива, що справді щасливих людей у світі не так уже й багато. Не пристану до її прихильників і не стану її спростовувати. Однак серед творчих людей багато таких, хто вміє відчувати себе щасливим без особливих незвичайних умов.



Для чималої кількості митців, аби щиро назвати себе щасливим чи щасливою, доста можливості займатися улюбленою справою, а ще – жити в тому місці і поруч із тими, із ким бажаєш.


От, скажімо, сучасна англійська художниця з Кента Debra Hall зазначає, що найщасливіша вона у садку власного будинку, тримаючи в руках лейку й поливаючи рослини або ж роблячи нариси. Вона може годинами спостерігати за домашніми тваринами її родини – котами, псами, курками, качками, гусками й навіть медоносними бджолами. А потім – відтворюючи їх за допомогою акварелей.



Одна з улюблених тем мисткині – витівки котів. У її роботах – звичайні сільські коти, але, як і всі представники котячих, дуже симпатичні та граційні.



Її технік «мокрим по мокрому» передбачає нанесення акварельних фарб на мокрий папір, що відтворює особливу техніку мазка. Вона надає фактурності малюнку й тому її симпатичні коти й кошенята виглядають особливо виразно й привабливо.



У її творчості – чимало шанувальників із різних країн, зокрема, любителів зображень котів. Сподіваюся, друзі. що й вам роботи Debra Hall поліпшать настрій. Гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар