неділю, 6 серпня 2017 р.

Витинанки з осіннього листя: неймовірні роботи Оміда Асіді




Чи чесно розміщувати пост по опалі листя у першій половині серпня, коли їх ще можна не помічати ні на деревах, ні під ногами? Це ж так легко: лише заплющувати очі в потрібну мить і твердити: до падолисту ще – ой як далеко. Ще літо, літо!

Але перепрошую. Вважаймо, що до стану погоди й природи і навіть екології сьогоднішній пост ну ніяк не стосується.

Просто я помилувалась роботами іранського художника Оміда Асаді, який зараз живе в Манчестері, тай й вирішила поділитися з вами, друзі, враженням від його робіт. А що художник обрав для них полотном опале листя – то це його вибір. 

Хоча в мене дух захоплює від думки про крихкість та недовговічність матеріалу. Один «неправильний» порух під час роботи, необережний поворот руки після її закінчення – і навіть не встигнеш зафіксувати результати різьби для інтернету.


Та, все ж, художник чудово дає собі раду зі своєю мистецькою технікою. У цьому легко пересвідчитися, милуючись його роботами.

Хоча зізнаюся чесно: свідомі особистості та копію не менш знакових картин викликають повагу – ото рівень майстерності! А заворожують ті, які створені «з голови» митця, виникли в його уяві та були ним реалізовані власноруч.

Приємного перегляду його робіт та вдалого дня, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар