четвер, 17 серпня 2017 р.

Котяче щастя в малюнках британської художниці Lesley Anne Ivory




Багато хто з творчих людей любить котів. Ну, крім тих, хто надає превагу псам чи комусь куди більш екзотичному ніж домашні улюбленці. Але про домашніх крокодилів ми поговоримо якось наступного разу. Зараз - час котів.


А от сказати, що британська художниця Lesley Anne Ivory любить котів і кішок, це все одно, що описувати буревій словами: «ну так, дощило і вітерець повівав». Вона щиро захоплюється котиськами незалежно від їхньої породи, віку та характеру.

 

Таке буває не так уже й рідко. Але при цьому художниця переконана, що й люди – варті уваги, що довкола ті, кому цікаво подивитись на малюнки з її улюбленцями і що варто привносити радість у життя довколишніх своїми роботами. А це веж, погодьтеся, зустрічається трохи рідше.

 

А от поєднання цих якостей характеру принесло їй безумовний успіх: її роботи, де зображені коти найрізноманітніших порід чи ті, кого люблять не за породу, радують котофілів у віх куточках світу. Їх використовують як прінти на одяг та аксесуари, схеми для вишивок, оздобу помешкань і, врешті, просто як ілюстрації.

Не меншою популярністю користуються мальовані книги художниці, присвячені, ну звісно ж. котам.

 Особливо публіка у захваті від замальовок з натури. Художниця не вдається до послуг фотоапарату, вона береться за пензлик аби показати, як її дванадцять котів грають, полюють, вилежують на подушках – одним словом, роблять все. аби світ навколо був сповнений кото-гармонії. 

Приємного враження від її малюнків! Гарної Вам п’ятниці та не менш вдалої суботи!

Немає коментарів:

Дописати коментар