понеділок, 21 серпня 2017 р.

Плетені звірі на кінчиках пальців від родини майстрів Su Ami




Де завершується творчість і починається комерція – кожен вирішує для себе. Тим більше, що життя, перепрошую за банальність, більше схоже на веселку ніж на чорно-білу світлину. Тож хобі та заробляння грошей можуть і мирно співіснувати, і доповнювати онде одного, й підсилювати.

Врешті, сьогодні ми говоримо про суто комерційний проект в’єтнамської родини Su Ami. Усі її члени майже не розстаються із спицями та гачками для плетіння. Однак якщо ви вирішите, що вони постачають на місцевий ринок в’язаний одяг, хай і незвичайний, то помилитесь.

По-перше, зовсім не на місцевий ринок – інтернет здатен на дива, тож у їхніх витворів чимало шанувальників у багатьох куточках світу. По-друге. Не одяг, а іграшки – фігурки різноманітних тварин, починаючи від динозавра і закінчуючи зворушливими кучерявими баранцями.


Та, певно. навіть ці обставини не спонукали б мене привернути вашу увагу до цієї талановитої і комерційно підкованої родини. Якби не розмір їхніх іграшок. Хоча самі бізнесмени твердять, що можуть зв’язати іграшку хоч у натуральний розмір (щоправда, «натурального» динозавра ще ніхто не замовляв. Певно, дорого), та їхні клієнти надають перевагу мініатюрним фігуркам.

Таким, що можуть розміститися на кінчику пальця й почувати себе там вельми комфортно.

На сьогодні у родині п’ять майстрів, але замовлень на незвичайні в’язані мініатюрні створіння стає усе більше. Тож у планах майстрів – долучити до виробництва нових в’язальників. Залишається лише побажати людям успіху у реалізації ідеї. Комерційний чи ні – а проект із кумедними саморобними ляльками дарує посмішки, а отже. робить світ трохи кращим.

Приємного милування їхніми роботами, друзі! Гарного вам дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар