вівторок, 15 серпня 2017 р.

Барви літа у казках американської художниці Lynn Bywaters



Більш ніж три десятиріччя американська художниця Lynn Bywaters займається улюбленою справою: вона створює ілюстрації для дитячих книжок та макети листівок. 

А ще – мешкає у штаті Коннектикут у будиночку посеред великого садка, який вільно спускається до берега мальовничої річки. Вона захоплюється садівництвом і мандрівками. Дуже любить природу та тварин – тож їх часто можна побачити на картинах художниці.

Вам не видається, що розповідь про художницю трохи скидається на казку? Щоправда. казку, яку людина створила сама для себе, особисто.

У неї – чудові добрі малюнки, на багатьох із яких тварин зодягаються у людський одяг і живуть у казкових диво-містах. Але при цьому не перетворюються на карикатури на людей. як це, на жаль, інколи буває на ілюстраціях до дитячих книжок, а зберігають свою індивідуальність і самобутність.

Що дивно, поза межами англомовного інтернету найбільш відомі новорічно-різдвяні малюнки Lynn Bywaters. Вони, безумовно, чудові й колись ми по них обов’язково поговоримо, однак не варто обмежуватись лише ними.

Варто переглянути цю «літню» добірку, аби пересвідчитися, що вона не менш щиро ніж сніг і Санта Клауса любить яскраві сонячні фарби літа.

Приємного перегляду її робіт та вдалого дня, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар