неділю, 13 серпня 2017 р.

Керамічні картини від одеської художниці Наталії Будурацької








А давайте поговоримо про море. Хоча ні. Зараз і так уся новинна стрічка в будь-якій соцмережі – у світлинах пляжів і хвиль. Ну, з додатковими елементами у вигляді людських усміхнених фігур. Чомусь на передньому плані. Але, ставлячи черговий «лайк» чудовому морському краєвиду, на такі дрібнички можна й уваги не звертати.

Тож давайте краще поговоримо про чудові керамічні картини, що пахнуть морем. І ні, я не припустила помилку в попередньому реченні. Це – доволі точна характеристика робіт чудової майстрині з Одеси Наталії Будурацької. Вона дуже органічно поєднує у своїх творіннях елементи живопису та керамічних виробів, однаково вправно використовуючи можливості, що надає форма витворів їхня та колористика.

А щодо «пахощів моря» - ну, так, трохи фігурально, зізнаюся. Її творчість зовсім не обмежується моською тематикою. Однак із чим у більшості з нас асоціюється чудове місто Одеса? Відповідь «із гумором» теж зараховується як правильна, бо із вмінням по-доброму підсміюватись над світом у майстрині теж усе гаразд. Її роботи можна сміливо рекомендувати для покращення настрою.

Тож приємного перегляду вам зображень її творів. друзі! Гарного завершення вихідних!





Немає коментарів:

Дописати коментар