суботу, 26 серпня 2017 р.

Буденна краса комах, вишиваних канітеллю, від Humayrah Poppins




Світ комах неймовірно гарний. Навряд чи хтось вирішить сперечатись із цим, усім відомим твердженням. Ну, хіба що дехто після відпочинку на природі рішуче викреслись із «гарних» комарів, мух і кліщів.

А от різнобарв’я крилець метеликів, прозора слюда крил бабок, лаковані надкрилля та черевця жуків немов просяться, аби їх відтворили у художніх роботах. 


Здавалося б, це куди легше зробити на картині ніж за допомогою вишивки. Але англійська майстриня Humayrah Poppins підійшла до вирішення цього завдання дуже творчо. Вона поєднала у своїх роботах трунцал та «звичайної» канітелі, бавовняних та шовкових ниток, бісеру та металізованої шкіри.

Завдяки цьому, їй вдається створювати найрізноманітніші не лише за палітрою кольорів, але    й за структурою. Комахи,. листя та гілля, складні геометричні візерунки прикрашають її роботи, які незмінно викликають захоплення у шанувальників її творчості.

Сама вишивальниця наголошує, що знаходить своє натхнення під час прогулянок лісом, розташованим поблизу її домівки. Листя, гілочки, камінці та пір’їнки та інша «здобич», потрапляючи у дім, стають основами для нових робіт. 

Humayrah Poppins щиро радіє можливості поділитися своїм замилуванням природою з усіма, хто поділяє її радість від споглядання світу довкола.

Приємного милування її вишивками та гарного настою, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар