неділю, 6 серпня 2017 р.

Гумор і радість у замальовках чеського художника Kristian Mensa








Чудово, коли в творчої людини добре розвинене почуття гумору. Ще краще, коли він чи вона щедро ділиться результатами спостереження за світом із глядачами. Ще й  у такому форматі, що ті мимоволі погоджуються: а так, у світі – досить місця для кумедного. А вже після цієї тези якось не випадає тяжко зітхати і вимагати для себе інший, персональний глобус (бо раптом там буде все геть серйозне, без натяку на щось смішне?).




Тож трохи гумористичних малюнків ніколи не зашкодять. Зокрема й у спекотне серпневе пообіддя, коли навіть лід, мить тому витягнений із морозильної камери, видається підозріло теплим.

Із творчістю чеського ілюстратора Kristian Mensa ми вже знайомились, але якщо митець продовжує активно радувати своїх шанувальників новими роботами, то чому б не повернутися до споглядання його творчості ще раз?

Нагадаю, що його стиль полягає в доповненні графічних замальовок фізичними предметами, які стають часто центральними деталями малюнка.  Інколи він фотографує «вживу» такі «малюнки з елементами 3д», а інколи доповнює фотографію фізичного об’єкта, перетворюючи його в малюнок на планшеті, за допомогою цифрового пера. 

У будь-якому разі, його роботи завжди позитивні й кумедні.

Гарного вам перегляду та вдалого завершення вихідних!

Немає коментарів:

Дописати коментар