вівторок, 22 серпня 2017 р.

Чарівне плетиво буденності та мрій від української художниці Яни Фефелової




Нещодавно одна знайома сказала, що в цьому блозі часто мовиться про здатність митців бачити казку в буднях. Я над цим не замислювалась. Критерії відбору тем для оповідей трохи інші і не надто суворі. Хоча… « ви говорите так, ніби в цьому є щось погане» (с).


Ловець щастя в полях нескінченної роси



Віра, Надія, Любов


 Подорожній




Вміння бачити щось незвичне в буднях, справді, властиве багатьом творчим людям. Навіть якщо вони не візуалізують власноруч те «щось» власноруч, їхній талант вартий глибокої поваги. Бо чи не з такого вміння починаються усі важливі зміни на краще у житті й суспільстві?



Снігова королева


Аліса в Дивокраї


Аліса
 А поки я не скочила в моралізаторство, давайте познайомлю вас із сьогоднішньою «гостею» – художницею з м. Дніпра Яною Фефеловою.



Річка життя



Зоряна ніч

 
Неусвідомлені сновидіння про джерело всього, що існує
 


За словами самої мисткині, малювати вона любила ще з дитинства. А в дорослому віці обрала для здобуття вищої освіти архітектурний факультет у будівельній академії. 



Укриття від дійсності




Сон сажотруса Вільгельме Матріно (Перед початком учора)
 


Думки чоловічі, думки жіночі



Отримавши диплом по вищу освіту, вирішила присвятити себе реалізації численних і дуже різноманітних творчих задумів. Яна Фефелова не лише малює, але й працює із керамічною глиною, шерстю,. працює із текстилем та з дизайном інтер’єру. 


 Чаювання


 

 Продавець ключів щастя




Та сьогодні мова піде саме про її малюнки. Вони однаково незвично-парадоксальні, зігріті теплою іронією та вмінням ділитися радістю зі світом довкола й тоді, коли мова йде про ілюстрації, і коли сюжет вигадує сама художниця.



Осіння гойдалка
 



 Птахолов



Приємного милування її роботами та гарного дня!



Еліза


Народження надій у подиху нового дня
 


Чарівна Еліза


Немає коментарів:

Дописати коментар