четвер, 16 листопада 2017 р.

Про котів з іронією та щирою любов'ю: веселі малюнки Gary Patterson


П’ятниця, усе ж, незвичайний день.

Щось у ній є таке (можливо, передчуття вихідних), від чого тягне не лише постити гарні малюнки з котиками, але й робити сенсаційні зізнання.

Тож чого там! Зізнаюся, що десь на споді душі я вірю в існування міфічних істот. І не лише в єдинорогів та русалок, але й у Ідеальних Котовласників. А якщо подумати, то інколи навіть у Бездоганних Котиків.

Останні – це ті, які залишившись на одинці із собою більше ніж на годину, не встигають нанести матеріальні збитки.

А Ідеальні Котовласники – то ті, хто, переглядаючи світлини чужих мімімі-кошенят, що солодко сплять чи граються зі своїми іграшками, не дивуються: де мешкають такі диво-тваринки? Чому не там же, де й живі коти?

А от при першому ж погляді на котомалюнки відомого американського ілюстратора й карикатуриста Gary Patterson, багато хто із глядачів відчуває задоволення: усе як у житті! Дехто із самовпевнених чи ще не дуже досвідчених власників котів, може навіть додати: а в мене ще навіть краще!

Звісно, бувають випадки, коли насправді ще гірше, але тут уже варто поспівчувати бідахам.

Зазвичай же, його роботи дарують людям щирі усмішки. І це – свідомий вибір митця. Після завершення Коледжу дизайну Art Center (США) він остаточно зупинив вибір на шаржових малюнках і коміксах.

І влучив «у яблучко»! Його іронічні малюнки знайшли поціновувачів у багатьох країнах світу, здобули багато престижних нагород, а в художньому музеї Лос-Анжелеса влаштували персональну виставку його карикатур.

Сподіваюсь, що його малюнки сподобаються і вам.


Приємного перегляду робіт Gary Patterson і гарного дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар