суботу, 18 листопада 2017 р.

Акварельна легкість мистецтва балету від американської художниці Yulia She


Переважна більшість художників віддає перевагу якійсь певній мистецькій техніці створення робіт. Тій, за допомогою якої можуть найкраще відкрити вподобану тему й реалізувати свої здібності.

Але далеко не завжди при цьому художник вдається до таких характеристик, як «любов» чи «пристрасть». А от художниця із Нью Джерсі (США) Юлія Шевченко (Yulia Shevchenko чи, у мережі, Yulia She) запвняє, що «акварель - то моя пристрасть, моє життя… після мого сина та чоловіка».

Коли ж мова заходить про джерела натхнення, то художниця наголошує, що її надихають найпростіші речі. Такі, як небо, хмари, яскраве осіннє листя й безмежна кількість різноманітних квітів».

Саме ці речі й зображає вона на своїх картинах. Однак не обмежується пейзажами й натюрмортами. Так, у неї є чудова серія робіт, де вона зображає балерин під час виступу на сцені.

Сама художниця наголошує, що, на її думку, такий вибір фарби дозволяє підкреслити повітряність і тендітність танцівниць балету і легкість їхніх рухів. Звісно, за останньою стоять дні напруженої робот, але глядачі сприймають хні виступи як чарівні казки, сповнені невимушеності та граційності.

Приємного милування роботами художниці і гарного вам дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар