четвер, 23 листопада 2017 р.

Унікальне котяче плем'я міяуджі, яке відшукав литовський художник Ričardas Strazdauskas





 Ваа - вождь гордого й благородного племені Міяуджі
Добре було письменникам у 19 столітті: хочеш написати пригодницький роман – дивишся на мапу й підшукуєш місце, де можна поселити плем’я благородних дикунів, не зіпсутих цивілізацією. Бонусом додаєш їм диво-скарби, які вони оберігають століттями – і відправляєш героїв у захопливий квест. Скептики піднімають брови, але захоплені читачі щиро мріють, що одного дня вони вийдуть із дому н за звичним маршрутом: житло-контора-кавярня, а помандрують в Африку. Чи в Австралію. Ні, краще у джунглі Амазонки. А краще, усе ж, до кав'ярні чи додому. де чекає недочина книга.


 Туу - мисливець

Зараз же письменники дивляться на мапу. Потім лізуть до вікіпедії і до звіту ВОЗ, читають як живеться у країнах третього світу… І задумливо дивляться у вікно6 «А може. те плем’я поселити на якійсь іншій планеті? Чи у паралельному світі? Там буде місце й для благородства,.і для величі знань предків, і для неймовірних скарбів».

Гуу- цілитель

Слушне рішення! Усесвіт фантазії безмежний – вистачить місця для всього. Наприклад, для благородного племені розумних котів «Міяуджі», що живе за законами індіанців. 


 Паа - той, що заклинає птахів

Щоправда, автор – художник-аматор із Литви Ričardas Strazdauskas не наділив їх якимось незвичайним скарбом. Та й навіщо? Стільки розумних і прекрасних котів разом – хіба це не скарб апріорі? 


 Боо - головнокомандувач

Зате  творець подбав про те, аби розробити доста складну ієрархію племені й наділити кожного представника і кожну представницю міяуджі індивідуальними рисами характеру й зовнішності.
 Діі- радник
Не диво, що його творчість користується популярністю не лише серед любителів котів!
Даа- жрець
У планах митця – випустити анти стрес-розмальовку. Як на мене, цілком незле рішення. Розмальовувати зображення диво-котів – непоганий спосіб позбутися стресу. І не менш ефективний ніж багато інших.

Ліі - знахарка

 Приємного милування роботами Ričardas Strazdauskas  і гарного вам дня, друзі!

Фаа- брат Ваа, його ліва лапа



 Зіі  - наставник


Заа - посол


Джуу - стрибач


Таа - боєць
Піі - наставник усіх кошенят племені

Раа - шаман


Сіі - нічний сторож


Гуу  - чарівник

Немає коментарів:

Дописати коментар