вівторок, 21 листопада 2017 р.

Звірі у келихах і кухлях - про духів питва іронічно від Jon Guerdrum

Дракон-мрійник і червоне вино

Милий ведмідь і пшеничний ель


У містечку Форт-Коллінс у штаті Колорадо живе собі звичайний інженер-механік компанії "Otter Products". Ну, не зовсім звичайний, звісно (бо хіба такі – зовсім-зовсім звичайнісінькі люди бувають насправді, а не лише в романах?).
Вивірка і коричневий ель

Миролюбний пінгвін і червоний сауер


Почнемо з того, що Jon Guerdrum щиро любить свою малу батьківщину. Для нього це – «земля великих гір, фантастичного пива й гарних людей». А край, сповнених таких переваг (і саме в такій послідовності) не міняють на якийсь там мегаполіс.

Шалений дракон і пиво


Скромна миша і медове пиво

Тим більше, що сусіди ставляться до нього із сердечною приязню,  бо він із такою ж приязню ставиться до всіх оточуючих. Jon Guerdrum, попри напружену працю, знаходить час на заняття пішим туризмом, велоспортом і на приготування домашнього пива.
Сонний лінивець та ель


І ніби цього всього мало, ще полюбляє робити малюнки, «які б викликали посмішки у людей», за його визначенням. Можливо, звучить не надто амбітно, але до справи художник підходить дуже відповідально. Його муза й найперший та найсуворіший критик – киця Йеті.

Умиротворена панда й тихоокеанський портер



Кому видається, що це – не дуже прискіпливий відбір, хай спробує створити гумористичний малюнок і продемонструвати результат своєї творчої роботи знайомій кішці. Чесно зафіксувати її реакцію на фотоапарат і викласти у відкритий доступ в Інтернет-мережу. Усе ще певні, що коти – то не дуже суворі критики?

Знеможена чапля й Хефевайцен




Серед його робіт є серія, створена за допомогою чорнил та акварельних фарб - "Drinking Buddies". У ній йдеться про тварин, які чи то приймають алкогольні ванни у бокалах й іншій тарі, що підходить для певного випадку, чи то вирішили замовити відразу порцію побільше улюбленого напою. Існує також припущення, що це – своєрідні тотеми – втілення духу різних напоїв.

Втомлений олень й індійський пейл-ель


І якщо що, я пам’ятаю, що до п’ятниці ще дожити треба. Але ж завчасно обрати стан, який хочете відчути наприкінці робочого тижня, можна?
Вдоволена рись і світлий ель


Тож приємного споглядання малюнків та гарного дня, друзі!

Щасливий їжак і шотландський ель

Доброзичлива лиса й червоний сауер

Неквапний лорі й Майтан

Різдвяний олень та ель


Немає коментарів:

Дописати коментар