понеділок, 27 листопада 2017 р.

Акварельно-пелюсткові мрії від сінгапурської художниці Limzy


«Я вірю, що справжнє мистецтво живе не лише в дорогих галереях», - стверджує художниця із Сінгапуру Лім Цзи Вей також відома користувачам англомовного сектору всесвітнього інтерет-павутиння під ніком Limzy.



Як кажуть на форумах, ладна підписатися під кожним словом. Мене навіть навряд чи зупинить те, що мій художній смак – аж ніяк не взірець вишуканості. Бо часто-густо я керуюся критерієм не того, наскільки талановита чи талановитий художник, а тим, наскільки митець закоханий у світ й у власну творчість, наскільки прагне знайти власні шляхи й поділитися роботами із тими, хто поруч, аби побачити радість у їхніх очах.

Зазвичай цього досить, при наявності творчих здібностей, працелюбства й досвіду в опануванні певної техніки, аби результат їхньої діяльності викликав щире замилування.

І що дивно, часто, коли шукаєш інформацію про творчих особистостей, наштовхуєшся на речення «Справа життя спершу була лише хобі. Та й те відшукалось випадково». Звісно, банальність, але чого в тих банальностей не відняти, так це того, що часто-густо вони підозріло скидаються на правду.

От і у випадку із Limzy дівчина спершу вирішила створити справді оригінальний подарунок для улюбленої бабусі. Тож не просто створити акварельний малюнок, а додати пелюстки троянд, аби сукня казкової красуні виглядала ще більш виразною.

Майстерне поєднання акварельного живопису й пелюсток квітів відразу привернуло увагу до її творчості численних прихильників. Але виникла нова проблема: краса квітів не лише у неймовірних відтінках, на які так щедра природа, але й у їхній тендітності й недовговічності.

Тож і вік акварельно-пелюсткових картин короткий. Добре, що на допомогу може прийти фототехніка, зберігши новий витвір художниці для когорти її шанувальників в Інтернеті. «Я люблю фотографію, вона чарівна тим, що схожа на капсулу, яка зупиняє час», - зізнається мисткиня. Й водночас невтомно прагне вперед, до створення нових мистецьких робіт.


Приємного перегляду малюнків Limzy та гарного дня, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар