суботу, 3 листопада 2018 р.

Фантастично прекрасні і зовсім нестрашні різьблені гарбузи болгарського майстра Angel Boraliev





Час від часу більшості із нас кортить випробувати свої мистецькі здібності у карвінгу. Принаймні, зробити такий різьблений гарбуз на Ніч усіх святих, такий, щоб сам Джек із ліхтарем вирішив приховати свій різьблений сувенір кудись подалі, аби не соромитись.



Так, я знаю, що Гелловін – позаду й що далеко не всі шанують це свято. Але ж ми з вами зараз не про супречливу з точки зору декого дату говоримо. А про мистецтво. А я наполягаю, що коли мова йде про різьблені гарбузи від болгарського митця Angel Boraliev, то це не забавка, а справжні мистецькі витвори.



А почався його мистецький проект, як і багато інших, з осяяння митця: гарбуз не страшно, а гарно. Духів, може, й варто лякати, принаймні, одну ніч в році, а от людей варто заворожувати красою щодня.



У результаті з-під його ножа з’являється тонке плетиво, ке складається у складні візерунки. А в результаті, навіть знаючи, що слугує «полотном» для митця, у це важко повірити.


Не диво, що йог мистецький блог користується все більшою популярністю серед шанувальників з усього світу.



Якщо ви завітаєте на фб-сторінку https://www.facebook.com/atelierabcarving/, то самі переконаєтесь що різьблення по гарбузах, як і по інших овочах у виконанні Angel Boraliev, більш ніж варте уваги.


Приємного перегляду робіт митця і гарного дня, друзі!





Немає коментарів:

Дописати коментар