вівторок, 27 листопада 2018 р.

Чудові птахи із дерева та з паперу від англійського майстра Zack Mclaughlin




Кожен вирішує для себе, що краще: чи буде досвідченим фахівцем у певній доста вузькій спеціалізації і при цьому бути успішним, чи спробувати одного разу щось новеньке… набити гуль, збагатитися досвідом і так, стати успішним.


До чого розповідь про чергову творчу особистість до цієї правильної, але аж ніяк не оригінальної тези? До того, що ця банальність настільки універсальна, що підходить і до митців, які заробляють собі на прожиття творчими професіями.


Принаймні, саме такий вибір став перед професфійним художником-фрілансером із Лондона Zack Mclaughlin. Після закінчення Вестмістерського університету, де він опановував художнє мистецтво,він зробив вибір на користь дитячої книжкової ілюстрації. Його яскраві, інформативні й характерні малюнки адресувались дітям різного віку. Для нього характерні яскраві акрилові фарби, традиційні техніки й щире замилування природою.


Аж раз він вирішив при створенні ілюстрацій для чергової книг, присвяченої різним породам птахів, спробувати свої сили у 3д-моделюванні. Спершу він обрав для цього папір, а потім, після того як набув певного досвіду, взявся і за дерев’яні фігурки.


Саме його дерев’яні та паперові птахи користуються все більшою популярністю в інтернет-просторі. Можливо, через безсумнівний талант Zack Mclaughlin. А може, ще й тому, що він завжди щиро захоплювався птахами й зумів передати своє замилування цими  чарівними створіннями глядачам.

Кожна така роботу потребу неабиякої зосередженості і зусиль. Адже кожне перо майстер вирізає окремо, а це вже – практично ювелірна робота. Та результат, на думку самого майстра, вартує зусиль.

Приємного перегляду його робіт і гарного дня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар