четвер, 1 листопада 2018 р.

Чарівні сільські коти й кошенята від американського художника Lowell Herrero





П’ятниця й котики – класичне поєднання. А до нього сьогодні додається не менш традиційна тема6 життя котів (і не лише котів) на фермі й традиційна манера виконання.


Американський художник Lowell Herrero пережив кілька ключових подій ХХ століття6 Велику депресію, ІІ світову війну. Холодну війну, стрімкий розвиток науки і появу все нових технологій, які стрімко увійшли в наше життя, змінюючи його до невпізнанності.



І при цьому у своїй творчості віддає перевагу «вічним темам»: зображенням людей і тварин, що живуть і працюють «на землі». Його вабить побут фермерів, неспішний і розмірений ритм життя тих, хто звіряє свій своє життя з аграрним циклом. Спокій, у якому є щось позачасове.


А ще, Lowell Herrero приваблюють домашні тварини, кожна чотирилапа «модель» у нього наділена індивідуальністю, власним характером і ставленням до життя. Звісно, при цьому темі котів у нього приділено чимало уваги.



Бо хіба можна уявити куточок ферми чи, переносячи в наші реалії, сільської господи, куди б не сунули свої цікаві носики коти і кішки, що почувають себе повноправними господарями всього навколо. А ще, справді, ці створіння дуже дружні й із задоволенням заводять знайомства з представниками інших видів тварин.



І що цікаво. Здавалося б, теми немудрящі, хай і виконання видає майстра. Та картини Lowell Herrero мають чимало своїх шанувальників.



Сподіваюся, друзі, що й вам перегляд його робіт підійме зранку настрій. Гарного дня!




Немає коментарів:

Дописати коментар