суботу, 17 листопада 2018 р.

Помережене каміння від американської майстрині Emily Depole





Чи виникало у вас колись бажання прикрасити звичайні камінці з ріки? Скажімо, зв’язати для них одежину чи обплести їх ірландським мереживом? Хоча б для того, аби переконати інших у тому, що такі камінці справді дуже гарні.


Зізнаюся чесно, мені таке й на думку не спадало. Однак, у світі вистачає творчих людей, які здатні вигадати щось справді незвичайне. Скажімо, плетивом для річного каміння займається американська майстриня Emily Depole.


За її словами, плести гачком, зокрема, мереживо, вона навчилася ще у сім років від своєї італійської бабусі. І з того часу присвячує цьому хобі все більше уваги,вдосконалюючи майстерність. Поступово захоплення переростає в роботу: на сьогодні майстриня присвятила себе хенд-мейду.



При цьому вона зазначає, що при всій різноплановості ї робіт – бісероплетіння, вишивання, плетива мережива, – їх об’єднує основна нитка, завдяки якій виникає черговий витвір мистецтва.


При цьому Emily Depole цінує оригінальність, скажімо, у неї немає двох однакових на вигляд «помережаних» камінців. І водночас їй подобається відтворювати, модернізуючи, класичні візерунки, привносити їх у ХХІ століття, де вони виглядають інакше.


Приємного перегляду робіт мисткині й гарного вам дня, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар