пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Теплі й щасливі іграшки від американської майстрині Elena Covert







Першого дня зими хочеться чогось затишного й теплого. Не лише в тому сенсі, щоб залізти під ліжник, прихопивши за компанію ясного запашного чаю та цікаву книгу. Хоча й це – не найгірший варіант для зустрічі цієї холодної зовні панянки на споді очей якої – відблиск новорічних вогнів і сяючих щасливих усмішок.



Та я зараз про затишні й милі іграшки американської майстрині Elena Covert. Її котики, мишенята, равлики та інші чарівні створіння ніби створюються саме для того, аби викликати усмішки й дарувати тепло й гарний настрій. Тож не дивно. Що в неї – чимало шанувальників в інтернет-просторі.




А почалася ця історія досить звичайно: діти в мисткині виросли, з’явилося більше часу на улюблені хобі й вона почала шукати, який саме вид рукомесла – її. Випробувавши себе у плетіння гачком, вишивці, шитві, майстрині врешті зупинилась на ляльках із войлока. Однак навички в інших техніках рукомесла теж виявилися важливими при створенні таких чудових «малих друзів».



Elena Covert, розповідаючи про своє хобі, відзначає, що кожне іграшкове створіння викликає у неї багато позитивних емоцій і водночас потребує чимало зусиль. Адже майстриня притримується думки, що на першому місці у кожній роботі має бути якість. Бо якщо іграшка викликає позитивні емоції в глядачів. Але має огріхи – то вона не досконала. Та у своїй роботах вона майстерно поєднує й те, й інше.



Приємного перегляду робіт Elena Covert, друзі, та гарного вам початку зими!






Немає коментарів:

Дописати коментар