понеділок, 19 листопада 2018 р.

Австралійські пейзажі й не тільки: дивовижний кава-арт від художниці Irini Tsagalidis




Уявіть, що художниця-акварелістка з Австралії змушена працювати баристою… Так, стоп. Чому змушена? 24-річна художниця зі штату Вікторія в австралії Irini Tsagalidis із задоволенням погодилась на цю роботу, бо саме шукала «свою» професію, змінивши перед цим кілька місць роботи.

Робота баристою їй сподобалась. Не в останню чергу через те, що. Поки не було безпосередніх замовлень від клієнтів, вона могла експериментувати з кавовою  й молочною пінкою, сиропами й харчовими барвниками.

У результаті художниця дійшла висновку, що кава-арт цілком схожа на акварельну техніку й почала експериментувати все впевненіше, залишивши далеко позаду сердечки чи схематичне зображення птаха.

Коли такі різнобарвні «кавові» малюнки побачили відвідувачі, дехто з них із задоволенням скуштував смачний напій. А потім до Irini Tsagalidis почали звертатися з проханням «розмалювати каву».

Тож її кавові малюнки поступово набувають популярності. Приємно ж, коли на тебе зранку очікує не лише смачний та бадьористий, але й гарний «зовні» напій.

Тож бажаю вам гарного і «смачного» не лише ранку, але й дня!



Немає коментарів:

Дописати коментар