неділю, 10 лютого 2019 р.

Мальовничі равлики та інші чудові мініатюри від ірансько-канадської майстрині JooJoo






На сьогодні багато хто з творчих особистостей з усіх куточків світу пробує свої сили у хендмейді. Для когось це залишається хобі. Для когось перетворюється на працю, а для когось – на стиль життя.


Саме так трапилось із майстринею, відомою в інтернет-просторі під ніком JooJoo. Серед любителів фігурок із полімерної глини добре відомі її крихітні й, головне, дуже позитивні творіння. Найбільшою популярністю користають равлики – виконані в яскравих сонячних кольорах, кожен – із власним характером. За кожною фігуркою – власна історія.



Хоча, як на мене, наївні, різнобарвні й дуже симпатичні пташки, малі краби, коали, котики та багато інших варті уваги.


Майстриня намагається, щоб про її роботи дізналося якомога більше людей. А от про себе вона не любить розповідати. Та інтернет, як відомо, знає як не все, то багато. Під псевдонімом JooJoo «приховується» мисткиня із Ірану Afsaneh Tajvidi, яка у 2006 році емігрувала до Торонто (Канади).


Спершу вона займалася веб-дизайном і програмістом. Та через болі в спині змушена булка кинуту роботу за комп’ютером. Та нема лиха, яке б хоч якось не повернуло на добро, якщо йдеться про сильну особистість, яка має підтримку оточуючих.


Майстриня змогла більше часу присвятити творчості: на сьогодні вона створює милі й дуже світлі ілюстрації, прикраси і фігурки з полімерної глини за власними ескізами. Її роботи знаходять все більше шанувальників у різних куточках світу.



Сподіваюся, друзі, що й у вас від споглядання робіт JooJoo покращиться настрій. Хай щастить!






Немає коментарів:

Дописати коментар