середу, 13 лютого 2019 р.

Мініатюрні і "смачні" світи від франко-японського творчого дуету Minimiam






Творчі тандеми, звісно. не панацея. Дехто може творити лише наодинці з власною музою. Але якщо у митців є схильність до втілення спільних проектів, то така співпраця може стати початком  чогось нового й цікавого.



Скажімо. творчого дуету Minimiam, у результаті роботи якого виникли цілі міні-світи на… кухні.



Француз Pierre Javelle завжди любив малювати, захоплювався коміксами, а згодом – і фотографією. Японка Akiko Ida мріяла стати фуд-фотографом і, до речі. успішно реалізувала себе цьому творчому напрямку.



Коли ж вони зустрілися в школі мистецтв, то зрозуміли, що на багато речей їх погляди збігаються. Зокрема, щодо творчості. У результаті й виник проект, який поєднав побутові сценки та фотографування їжі.



Крихітні людські фігурки майстри створюють власноруч – ніякого фото шопу. І їхні «люди» починають жити в смачному світі. Тобто, це для нас світ, де в краєвиді можна впізнати морозиво чи печиво, смачний, а от для малюків – їхній усесвіт, сповнений пригод, захопливих історій, а інколи – небезпек.


У творчості Minimiam багато прихильників, які з цікавістю спостерігають за появою нових фотографій на сайті: http://minimiam.com


Сподіваюся, друзі, що й вам сподобаються роботи митців. Приємного перегляду й гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар