неділю, 17 лютого 2019 р.

Дивовижні мініатюрні коти, песики та всі-всі-всі від японської майстрині Tomoko Masakage







Мене завжди приваблювали мініатюрні роботи митців із різних куточків світу. Можливо, тому що добре розумію: за кожною з них – не лише талант, але й довгі години кропіткою праці, уваги до деталей, перфекціонізму, без якого неможливі успіхи в деяких видах творчості (скажімо, в цьому).



І, можливо, ще й тому, коли зобачила роботи японської майстрині Tomoko Masakage, вирішила відразу поділитися прекрасним із вами. Спершу була спокуса відкласти добірку світлин з її роботами до п’ятниці: мисткиня створює чудові мініатюрних котиків, хоча й песики, білочки та інші створіння у неї не менш гарні.



Але не варто дискримінувати понеділок лише через те. що це – не п’ятниця. Тож насолоджуємося зображеннями домашніх (і не лише улюбленців), відтворених із войлока у масштабі 1:12 вже сьогодні.



А ще, Tomoko Masakage не лише створює свої чудові іграшки, але й намагається для кожної при фотографуванні підібрати найбільш виграшну композицію. Інколи – створюючи із кількох фігурок виразні композиції, за якими можна вигадати цілі історії. Інколи – «зводячи» іграшку  з її прототипом.




Та завжди результат її творчості виходить захопливим, а кількість прихильників в інтерет-просторі зростає.



Сподіваюся, друзі, що й вам міні-іграшки Tomoko Masakage припадуть до душі. Гарного дня!





Немає коментарів:

Дописати коментар