середу, 20 лютого 2019 р.

Зворушлива дружба дівчини й песика в ілюстраціях американської художниці Yaoyao Ma Van As






Не треба вважати, що я свідомо дискриміную песиків, надаючи перевагу митцям, що зображають котів і кошенят. Якщо в чомусь мене й можна звинуватити, то це в певній лінькуватості: художників і майстрів, що спеціалізуються на зображенні котів, більше. Про них цікаво розповідати і не надто складно шукати інформацію.



Але якщо трапляється щось цікаве, присвячене псам, то, звісно, я із задоволенням ділюся цими малюнками чи іншими витворами мистецтва із вами. Бо щиро переконана, що всі без винятку чотирилапі улюбленці можуть принести багато радісних хвилин не лише господарям,але й глядачам. І завдати чимало клопотів – ну, це вже більше мова про господарів чи їхніх сусідів.




Сьогодні із задоволенням демонструю вам добірку ілюстрацій американської художниці Yaoyao Ma Van As, присвяченої дружбі дівчини та її домашнього песика. І, судячи з деталей і зображених ситуацій, можна із впевненістю твердити, що в майстрині є досвід утримування вдома дуже вірного, люблячого, чудового й хуліганистого песика.



Ще можу додати, що для декого із сучасних художників малювання – то хобі, а от для Yaoyao Ma Van As – і професія. Протягом багатьох років вона співпрацювала з Disney TV Animation, Warner Brothers Animation, Рік і Морті, Stoopid Buddy Studios, Starburns Industries і т.д.



А у вільний час, «для себе», малює історії про сучасну дівчину та її малого песика. Більше про цей цікавий проект можна дізнатися на сторінці авторки і інстаграм: https://www.instagram.com/yaoyaomva/



Приємного перегляду робіт художниці і гарного вам настрою, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар