пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

Мініатюрні вишивані картини американської майстрині Yulia Sherbak






Скільки часу потрібно митцю, щоб стати відомим в епоху інтернету? Питання немає чіткої відповіді. «Прокинутися відомою наступного ранку» можна було в «доцифрову епоху», та й у наш час користуючись всіма платформами для просування своїх робіт, можна загубитися серед безлічі інших, не кращих, але й не гірших пропозицій.



Тож краще, обираючи якийсь творчий проект для смаку, керуватись тим, а чи подобається він тобі самій?  А вже якщо він сподобається й іншим. То сприймати це як приємний бонус.



Саме так трапилося з майстринею Yulia Sherbak, яка зараз живе в штаті Огайо (США). Серйозно займатися вишивкою вона почала із півроку тому. І при цьому поставила собі завдання: щодня вишивати міні-малюнку розміром із коробку сірників.




При цьому вона сміливо експериментує із кольором і фактурою фону для вишивання, надає перевагу яскравим кольорам. Її вишиті пташки, котики, песики, їжачки та інші привертають увагу ще й майстерним виконанням,агою майстрині до дрібниць.




Звісно, говорити про супер-популярність робіт Yulia Sherbak ще надто рано, але свої шанувальники у дівчини вже з’явились.



Сподіваюся, друзі. що й вам сподобаються її роботи. Приємного перегляду!





Немає коментарів:

Дописати коментар