неділю, 26 лютого 2017 р.

Пригоди кращої у світі лиски Alopex, які підгледіла німецька художниця Skia







Гарного усім початку робочого тижня!


Саме час підзарядитися гарним настроєм, аби стало на плідну працю до наступних вихідних.


Так, коти були (і не раз), сови – теж… Хто там ще з тварин вважається в інтернеті розповсюджувачем мі-мі-мі настрою? О, так! Лисиці!



Хоча Alopex саме так звати це чудове (від «чудовисько») створіння – створена зовсім не для того, аби викликати замилування й розчулення. Що не заважає їй мати власну чималу армію прихильників серед користувачів інтернетом. Справа в тому, що німецька художниця Skia дуже любить лисиць. А ще – сорок, соколів, кроликів та єдинорогів. Та головне не те, що вона їх любить: перед єдинорогами та лисками, взагалі, мало хто може встояти. 

Справа в тому, що вона – чудова ілюстратора яка віддає перевагу стилю графіки та фуррі-малюнкам. Ну й має безперечний, але місцями похмурий гумор. Тож  її улюблениця Alopex не може поскаржитись на нестачу пригод. А це – гарний привід для популярності. Бо ж пригоди, якщо вірити Полу Андерсону, це – неприємності, які трапилися з кимось іншим за сотні миль від тебе. 


Хіба можна встояти, аби не дізнатися більше по життя непосидючої лисиці? І вже не кажучи про те, що вона – дуже харизматична особистість. Тож популярність свою заслужила «на всі сто».



Приємного перегляду малюнків, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар