пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Мережані лазером книжкові світи від японського ілюстратора Yusuke Oono





Багато сучасних ілюстраторів ставлять перед собою завдання «оживити» книгу. До їхніх послуг – найсучасніші технології та інструменти. А вже що саме обере для себе кожен ілюстратор залежить від його вподобань і талантів. Ось японський художник Yusuke Oono створив справді унікальний проект: «360° book».

Звісно, він далеко не перший, хто вдається до формату книжок-малюнків. І його технологія – вирізання лазером фігурок із цупкого кольорового картону – не є унікальною. Та клопітка робота над кожною сценою, бажання отак, у незвичних ілюстраціях, розповісти цікаву історію світу, а головне – талант, допомогли йому створити унікальні світи на обмеженій площі у сорок сторінок. 

Про щоб не йшла розповідь – про сумну, хай і з гарним завершенням, історію казкової Білосніжки чи про кумедні пригоди сім’ї мишенят , які мешкають у головці сиру, в нього виходить, без жодного друкованого слова, захопити як дитячу, так і дорослу аудиторію. 

А що сторінки книги можна розгорнути «колом», на 360°, то листаючи їх можна досягти ефекту анімації, побачити, що герої справді оживають.
Гарного споглядання цих диво-ілюстрацій, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар