понеділок, 6 лютого 2017 р.

Рецепт творення світів від Brittany Cox: папір, світло та багато натнхення





Що потрібно, аби створити світи? 


По-перше, уява, дуже багато уяви, бо інакше навіть не з’явиться бажання ті світи створювати. Потім – довгі години праці, тамування подиху в ту мить, коли здається, що щось може піти не так і всі зусилля будуть марними, радість, коли стає зрозуміло, що так, новий світ існує Ось просто зараз він почне жити своїм власним життям, а творче ці залишиться відступити убік та милуватися ним поруч з іншими глядачами. Бо вже не можна додати жодної риски, аби не зіпсувати творіння.

А ще… А тут уже мова піде про матеріал, яким користується кожен конкретний творень. Інколи – дуже дорогий та рідкісний, інколи  – про щось геть буденне. Для створення своїх неймовірних ілюстрації художниці із Сіетла (США) Бріттані Кокс (Brittany Cox) достатньо паперу, інструментів для вирізання та кольорового світла. Цього досить, аби в глядачів виникло відчуття, що пласкі паперові фігурки живуть власним життям. Серед її робіт – як ілюстрації до всім відомим фантастичних творів, так і відтворення диво-світів, джерело яких не так просто відшукати. 

Більше про ставлення ілюстратори до своєї творчості та по її плани можна дізнатися за посиланням: http://www.boredpanda.com/capturing-dreams-with-paper-and-light-the-art-of-the-dreambox/



А поки що – приємного споглядання чарівних, але таких справжніх світів пані Бріттані!


Немає коментарів:

Дописати коментар