четвер, 16 лютого 2017 р.

Котячі дами в капелюшках від американської фотохудожниці Carol Cavalaris





Твердження про те, що талановита людина талановита у всьому, вже настільки заялозили, що воно виглядає навіть не банальністю, а непристойністю. Та що поробиш із впертим фактом, що інколи ця репліка – правда?

Ось, скажімо, відома американська фотохудожниця Carol Cavalaris (Керол Каваларіс) створює свої світи і не лише завдяки фотоапарату та комп’ютерної графіки.

 

Свого часу, отримавши наукову ступінь в області образотворчого мистецтва, вона побувала себе в ролях дизайнера інтер’єра, графіка, рекламіста, креативного директора. Також вона багато років керувала роботою рекламної агенції спільно з чоловіком. І при цьому написала та видала два фантастичні романи, разом із чоловіком створювали пісні та записували їх у студії цифрового запису.

 

Коли ж коханого раптово не стало, то Керол пережила дуже важкі часи, але не опустила рук. І в цьому їй допомагає творчість: вона продовжує займатися цифровою фотографією та музикою, влаштовує у себе вдома концерти, очолює інтерет-видавництво Innerworld Publishing.

 

Серед найпопулярніших робіт художниці – фото картини квітів. Можливо, ми ще помилуємося ними трохи згодом. А поки, аби забути про сумну історію. Пропоную помилуватися ще одним проектом художниці: «Кішки в капелюшках».


Врешті, цілком логічно, якщо є Кіт у чоботях, то хіба хто має сумнів, що місце цих граційних хвостатих леді – у казці? Звісно, ці роботи можна сприймати як яскраві святкові листівки, які зручно розсилати знайомим до свят електронною поштою. А можна вгледітися в деталі, посміхнутися і відчути, що хочеться повернутися до споглядання цих красунь ще раз.

Приємного милування, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар