неділю, 5 лютого 2017 р.

Дракони від африканського художника Lynton Levengood . Це ви хижаків "мі-мі-мі" дражните?



Багато користувачів соцмереж полюбляють котиків, принаймні, зображення цих граційних тварин. Так само багато хто з тих, хто хоч раз на день переглядають свою френд-стрічку, полюбляють лайкати зображення драконів. 


Чи можна з цих тверджень вивести силогізм, що між драконами і котами є щось спільне? Чи хоч що якби дракони не жили колись давно і десь далеко, як то личить гарній казці, то у них знайшлися б палкі шанувальники не лише в інтернеті?

Щодо першого твердження, то тут варто  поцікавитись думкою зоологів чи хоч зоопсихологів, якщо, звісно, ці поважні спеціалісти згодяться витрачати час на такі дивні теоретизування. 

Щодо другого… ну так, дракони небезпечні. Як оцей-от красень. Але якщо зовсім щиро, то що, зовсім нікому не хотілося напередодні нового року щось символічно спалити, та хоч календар старий, аби засвідчити, що 2016 вже зовсім немає, пішов за димом? А ми ж навіть не дракони.

Крім того, є ж ті, хто полюблять хижаків, от і не диво, що знаходяться люди, які захоплюються драконами. Скажімо, художник-аніматор із Південної Африки Lynton Levengood. Як не важко здогадатися, він – палкий поціновував фентезі та драконів, але воліє їх зображати в сучаних лаштунках. 

У 2007 році він завершив школу анімації в Кейптауні. З того часу й працює в анімаційній індустрії. А у вільний час створює все нових драконів.
Дуже раджу ознайомитись із його персональним сайтом: https://themoderndragon.com/


Там знайдете і багато цікавих ілюстрацій, і роздуми  художника щодо драконів, які чудово ілюструють його власну характеристику: «У моїх роботах гумору та натхнення стільки, скільки в мене є».
Гарного настрою від споглядання цих, безумовно, харизматичних створінь!



Немає коментарів:

Дописати коментар