понеділок, 27 лютого 2017 р.

Світлий зимовий сум у неймовірних картинах Ніно Чакветадзе




Сьогодні час розпрощатися із зимою аж до грудня.

Скажу чесно, я так прагла приходу весни, що тепер почуваю себе аж трохи винною. Зрештою, зима – чудова пора року, хай люди і навіть янголи почуваються взимку не дуже затишно.

Й аби не забувати про це надалі,пропоную «вшанувати» сьогодні закінчення зими підбіркою зимових картин неймовірно талановитої грузинської художниці Ніно Чакветадзе.

Мені здається, що вона по-справжньому любить цю пору року, не бадьоро-радісно стверджуючи, що навколо гарно, мов у казці! – а усміхаючись і сумуючи, чекаючи тепла і вбачаючи те тепло не в перемінах погоди, а в людських вчинках. Хоча так вона любить не лише зиму, а все життя.
А ще, кожна її  картина - то ціла історія про світ дитинства. І не завжди той світ веселий, хіба що в уяві дорослих. Насправді життя малих дуже й дцже різноманітне. Вистачає і яскравих барв і серпнку півтонів. Добре, що є ті, хто виростають, але не забувають про це. 


На сторінці художниці у Фейсбуці ще багато прекрасного: https://www.facebook.com/ninochakvetadzeart/ Раджу витратити кілька хвилин і завітати туди, там справді є те, що варто уваги.



Гарного настрою від перегляду картин! І хай вам завжди буде тепло від того, що поруч – справжні друзі, і взимку, і навесні, та зрештою, увесь рік!

Немає коментарів:

Дописати коментар