пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

Освідчення в любові до неба в малюнках та фото


Де пролягає межа між картиною і стріт-артом? А між малюнком і фотографією?
Скільки кілометрів треба подолати у пошуках кадрів, які б зробили тебе популярним?
Сучасний французький художник Thomas Lamadieu  на перші два питання відповідає однозначно: саме там, де Вам підказує уява.

 А на пошуки відповіді на третє питання він і зовсім не витрачає часу. Можливо, тому, що не має схильності до філософствувань. А може, тому, що немає часу на отакі-от розмисли, бо майже безперервно подорожує Іспанією, Південною Кореєю, Німеччиною, Францією, США та Канадою. І все - у пошуках незвичайних ландшафтів чи споруд, які "мають власне обличчя". А вже на їхному тлі створює свої унікальні млюнки.

Художника вабить небо, яке видається йому найкращим тлом для казкового видива, схожого на сон. А мегаполіси і крихітні містечка, проспекти і вузенькі вулички, хмарочоси та безкраї пустельні поля - усе це лише декорації для казкових, часто кумедних, інколи сумних, але завжди - добрих істот, які, схоже, так само вміють цінувати красу неба та землі, як і їхній митець.

Більше дізнатися про цього художника та помилуватися іншими його роботами можна на персональному сайті за посиланням: https://www.thomaslamadieu.com


Гарного суботнього дня, друзі!
Хай ці ілюстрації забезпечать Вам гарний настрій!





Немає коментарів:

Дописати коментар