неділю, 19 лютого 2017 р.

Живі квіти в подарунок власним малюнкам від Cinzia Bolognesi







Знайомство з формальною логікою радить не починати твердження із фрази «Усі… роблять те і те…». І хоча логіка про це чомусь мовчить, але досвід уточнює: особливо не варто бути занадто категоричною у понеділок: у цей день чомусь у багатьох не найкращий настрій за весь тиждень.

Тож скажемо так: «Багатьом дівчатам подобаються квіти і вони щиро радіють, отримавши їх у подарунок». Чи справедливе це у тому випадку, коли мова йде про намальованих дівчат? Питання настільки філософське, що аби зацікавитись ним, треба мати дуже незвичайний погляд на світ. Саме так, не розучившись щодня дивуватись буденним речам і надихатись ними на творчість, живе італійська художниця-ілюстраторка Сінція Болонезі (Cinzia Bolognesi). 

Не так давно ми милувалися її «творчими сніданками», під час яких філіжанка кави та печиво цілком могли стати важливими елементами цікавих малюнків. Звісно, то був не єдиний і навіть не самий відомий проект художниці. Не даремно ж її уяву та вміння ділитися дивами з іншими так цінують численні прихильник4и в інтернет-мережі.

Ось сьогодні мова піде про те, як вона подарувала своїм творінням справжні, живі квіти. А намальовані дівчатка, схоже поставилися до цього дарунку так, як і належить ставитись до дива: із недовірливою радістю та прагненням відповідати отакому-от неймовірно щедрому дарунку, зібрати всі сили й от-от ступити із аркуша паперу в реальний світ.




Я не знаю, який подарунок може надихнути нас, реальних, на такі рішучі вчинки. Та впевнена, що в долі фантазії не менше ніж у найкреативнішого художника. Тож хай кожен із нас здобуте свій, призначений саме для неї чи нього, подарунок. Який обов’язкові спонукає вийти за звичні рамки і, головне, бути щасливим.

Гарного початку робочого тижня, друзі!



Немає коментарів:

Дописати коментар