середу, 15 лютого 2017 р.

Коли на пір'ї оживають тигри: незвичайне мистецтво Krystle Missildine





Якщо ви давно хочете створити щось таке… таке, щоб люди дивилися і захоплено вигукували: овва! Чи хоч щоб вирізняли вас через інших сучасних митців, то рецепти успіху будуть на диво одноманітні.

Забудьте про прагнення вразити інших. «Овва!» – має вигукувати, перш за все, ваш внутрішній художник. Не відмовляйтесь від бажання створити щось чудове своїми руками, бо у вас немає профільної освіти чи бракує часу. Не бійтесь експериментувати і використовувати якісь незвичайні техніки в мистецтві. І, звісно, насолоджуйтесь своєю творчістю.

А тепер від нудних теоретизувань перейдемо до однієї з багатьох історій успіху людини, як вирішила одного дня зробити своє життя більш яскравим і цікавим, а потім – поділитися своєю радістю зі світом.

Крісті Місайлдін (Krystle Missildine) немає профільної освіти. Вона живе у містечку Праттвілл (штат Алабама, США), але її оригінальні роботи відомі далеко поза межами рідного міста. Звісно, коли в не такому й далекому 2011 році, у декреті Крісті вирішила спробувати себе в творчості, їй і на думку не спадало, наскільки це може захопити. Після не таких уже й довгих пошуків «свого» заняття в художньо-прикладному мистецтві вона зупинилася на розпису пір’я. Що й казати, процес нелегкий, вимагає терплячості, спеціальних інструментів і матеріалів, а ще – дуже багато терплячості і ще більше – натхнення. 

Як відбувається створення чергового малюнку, можна дізнатися за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=SWB2V5tFMCo&feature=youtu.be

Пір’я – не дуже міцний матеріал, тож, аби зберігати свої роботи. Крісті почала кожне нове зображення звіра чи птаха дбайливо фотографувати та викладати в інтернет-мережу. Досить швидко у неї з’явилися свої фанати. До фанатства можна ставитися по-різному, але якщо захоплені відгуки спонукають людину створювати все нові цікаві роботи, то не варто жалкувати митцю позитивного відгуку.
Гарного настрою вам, друзі, та цікавого перегляду робіт художниці!




Немає коментарів:

Дописати коментар