середу, 22 лютого 2017 р.

Йога для початківців від морських свинок Lesley DeSantis Зможеш зробити краще?





Не дуже люблю оце-от твердження «популярної психології»: існує два (ну, хай три, якщо ви такі прискіпливі) два типи людей. Бо люди –то такі дивні істоти, що треба дуже-дуже постаратися, аби запхнути їх в прокрустове ложе отакої от дихотомічної кваліфікації. А в мене алергія на такі-от запихання. Кажуть, до речі, це – дуже сильний алерген, тож варто берегтися і не зіштовхуватись із подразником.

Але в одному випадку отакі-от «домашні психологи» мають рацію. Є люди, які зранку встигають зробити зарядку, є ті, які цього зробити не встигають. І є ще особлива група, які не встигають зробити оту саму корисну зарядку, бо ранок – то найкоротша частина доби. Але чомусь страждають від цього день при дні та намагаються давати урочисті обіцянки: от завтра я обов’язково! Добре, не зранку, але після роботи. добре, не кардіо чи накачування м’язів, але йога – точно! Кажуть, що йога дуже корисна і не дуже страшна навіть для новачків.


Саме для цієї категорії  художниця  Lesley DeSantis із Портланда (США) створила серію йога в морських свинках. Як запевняє сама ілюстратора, її мета – надати усім глядачам ще один привід для щирої усмішки. 

А вже після того, як усміхнешся, можна й вирішувати для себе. Чи вважати це мотиваційним малюнком, на кшталт: ти – не гірший за морських свинок! Вони вірять у тебе! Чи – застереженням: не намагайтеся відторити це в домашніх умовах, якщо ви – не морські свинки!




У будь-якому разі. Приємного перегляду та гарного настрою на весь день. Не залежно від того, до якої «партії» щодо ставлення до фіззарядки зранку ви належите.



Немає коментарів:

Дописати коментар