вівторок, 28 лютого 2017 р.

Весняна радість життя в роботах японської художниці Yokota Miharu







Початок весни. Ця панянка щира і щедра, вміє радіти кожній миті і водночас має п’ять п’ятниць на тиждень, п’ять дощиків на день та п’ять жменьок сонця у найпохмурішу годину. Одним словом, поводить себе, мов дівчисько-підліток, що не впевнена у своїй красі та таланті. Але навіть за таких умов не може приховати свою ніжність та ледь розгублений усміх.


І цей особливий, весняний, погляд на світ дуже виразно проступає у творах сучасної японської художниці Yokota Miharu (Йокоти Міхару). Вона найдужче полюбляє зображати чи то фей чи то ельфів, чи то дівчаток – такими, якими малі мрійниці бачать себе, засинаючи після чарівної казки. Вона – відома ілюстрація дитячих книжок і журналів. 


А не так давно створила власну арт-галерея Miharu Yokota Art Gallery, де можна побачити нові казкові твори майстрині чи побувати на презентації нових, проілюстрованих нею казок чи дитячих періодичних видань.

А ще, Yokota Miharu прагне стати педагогом, переконана, що найголовніше завдання кожної людини – навчитися бути щасливою та робити щасливими тих, хто поруч. І навчитися цьому справді важливо. А казка – вдалий шлях до цього вміння.


Приємного перегляду робіт! І казкового настрою, у сенсі, завжди пам"ятайте, що в казці насамкінець усі отримсують винагороду - хто на яку заслуговує. Тож у вас все обов"язкоіо буде гаразд!




Немає коментарів:

Дописати коментар