пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Сонячна радість малюнків Valerie Willame





Сьогодні – незвичайна субота. Це якщо припустити, що в природі існують такі «диво-звірі», як «звичайний день». 

Хоч би тому, що сьогодні – останні зимові вихідні. Звісно, можна з нетерпінням поглядати на календар, силою думки намагаючись відтяти останні листки зими. А можна порадіти їм, бо зима, хто б що не казав, це – чудово! Ну, якщо тротуари будуть чищені, а одяг – пасувати до погоди.



Не знаю, чи існує в якогось народу прикмета, що останні вихідні зими погано присвячувати лише домашнім клопотам та закупівлі продуктів. Якщо ні, то таку цілком варто вигадати. 

А щоб підкріпити себе в рішучості присвятити трохи часу не лише побуту, але й чомусь приємному, варто налити собі кухлик улюбленого напою, взяти щось смачне і… Так хоч насолодитися яскравими, трохи наївними і дуже добрими малюнками художниці-ілюстраторки з Бельгії Valerie Willame



Дехто запевняє, що саме з таких малюнків виходять гарні листівки. Як на мене, це – комплімент. Бо малюнок, який хочеш відправити у справжньому конверті тому, хто тобі не байдужий, чогось-таки та вартує.

А ще, кожна робота Valerie Willame дуже індивідуальна, із цікавими деталями, які так приємно без поспіху розглядати, відчуваючи, що світ навколо тебе аж ніяк не гірший ніж на її  малюнках.

Гарних вихідних, друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар