четвер, 23 лютого 2017 р.

Свята і будні в котолистівках від Matt Hayward & Paul Flood





Підпис під листівкою: "Щасливого Різдва та Нового року!". 
 
«Чи існує життя без котиків?» - питання, безумовно, філософське. Тож, як і на будь-яке важливе питання щодо устрою Світобудови, має багато варіантів відповіді: від щасливого «ні, не існує!», до рішучого: «так, без цих котисько куди краще!».
 
 "Фанатам "Зоряних війн""
 У сучасному суспільстві важливо дотримуватись правил ввічливого співіснування. Тому більшість котовласників толерантні до тих, кому до котів байдуже і навіть до тих, хто пухнастих (і не дуже) домашніх улюбленців ледь терпить.  

"Видужуй швидше!"
 
А от творчий дует із Великобританії Matt Hayward & Paul Flood (Метт Хайвард і Пол Флад) виявили дива дипломатії, заявивши: «Життя без котиків існувати може… Але що то за життя?». І розвинули цю тему, спільно створивши «універсальну» серію листівок – на всі випадки.

 "Із Великоднем!" (бідний великодній кролик! - мій коментар- Т.Т.)

Художники обидва свого часу закінчили школу мистецтв в Ротчестері, кілька років займалися фрілансом. А потім об’єдналися заради не прибуткового (сподіватимемося, що поки що), але улюбленого обома проекту: листівок із котами. Уже існує 24 картинки із побажаннями чи дуже важливими повідомленнями. Але самі художники оптимістично запевняють прихильників в інтернет-мережі, що це – не кінець. 

"Із Днем пірата!"
 Бо хіба буває забагато листівок із котиками? Та схоже, що це –також філософське питання, яке може стати приводом для дискусії. А Matt Hayward & Paul Flood не філософствують –вони малюють на радість шанувальників їхньої творчості. 
"Щасливого дня народження!"
 
Приємного перегляду!

"Із новонародженим!"

"Дякую!"

"Перепрошую! :("

"Вітаю!"

"Із Гелловіном!"

"Із Днем мами!"

"Із Днем вчителя!"

"Чудово, що ми порозумілися!"



Немає коментарів:

Дописати коментар