неділя, 25 лютого 2018 р.

Витончений кавовий арт від ітапійської художниці Giulia Bernardelli




Ви ж у курсі, що дуже корисно зранку викроювати трохи часу на сніданок? І не лише тому, що так радять лікарі. А хоч би й через те, що саме під час ранкової філіжанки кави вам  може спасти на думку цікавезна ідея, варта реалізації. Чи не тому фуд-арт останнім часом набуває все більшої популярності серед митців із різних країн?

Скажімо Giulia Bernardelli, яка працює у дитячому відділенні Барселонського музею мистецтв, дуже любить ці ранкові  «кавові» хвилини. Інколи доста секунди, аби зобачити у краплі кави чи шоколаду обриси майбутніх малюнків.


Сама художниця зазначає, що дуже любить спонтанність. І ще й тому перед  усіма іншими художніми техніками надає перевагу роботі з природними матеріалам – такими, як квіти чи листя, або ж їжі.

І хоч здається, що вона майже не докладає зусиль, аби створити за  допомогою кави портрети, зображення тварин чи пейзажі, та то лише концепт – змусити повірити глядачів, що у перекинутої філіжанки із улюбленим напоєм аж такий «художній потенціал» і що традиційна техніка ворожіння на кавовій гущі» може набути зовсім нового значення.

У результаті клопіткої творчої праці саме й створюється відчуття спонтанності й легкості малюнку. а ще підкреслюється, що красу можна побачити скрізь – було б бажання.

Приємного милування кавовими малюнками Giulia Bernardelli, друзі, та гарного вам початку нового тижня!




Немає коментарів:

Дописати коментар