неділя, 18 лютого 2018 р.

Ранкове чарівництво від La Fee De Fleur: кава, квіти й гарний настрій




Ранковий кухлик кави – то особливий ритуал. Певно, із цим погодяться як не всі, так більшість моїх читачів.

Звісно, я не маю на увазі ті випадки, коли хтось вбачає у каві лише першу за день дозу кофеїну, що дозволить не заснути дорогою до робочого компа. Ні, звісно, відмова від сніданку на користь швидкісного приготування розчинного напою, коли права рука гарячково колотить ложечкою в чашці, а лівиця намагається причесати господаря чи нанести більш-менш пристойний макіяж, теж цілком скидається на ритуал. Тим більше, якщо супроводжується прокльонами через обпечений язик. 

Та я б, усе ж, намагаючись зберегти делікатність, не радила починати робочий день із ритуалу, що підозріло відгонить чорною магією.


Тому п’ять хвилин не на розчинну, а на заварну каву, то, звісно, розкіш, але наше життя без розкоші – то доста сумне видовище.

Але, звісно, нема меж досконалості. Я от зараз чесно нагадую собі, що інстаграм і реальне життя – то, дуже часто, паралельні всесвіти. І що заздрість, навіть якщо вона викарбувана в білявистий колір, ще та гидотна.

Тому пропоную просто щиро повірити La Fee De Fleur під таким псевдонімом дівчина з Японії відома своїм численним шанувальникам в інтернеті – справді щоранку саме так готує каву.


Виходить до власного садка, вибирає найгарніші квіти, листя й фрукти, повертається додому, створює прекрасну композицію, жодного разу не повторюється, готує собі чашку запашної улюбленої кави. Доповнює тією кавою композицію, фотографує й викладає у свій інстаграм. А потім без поспіху кавує, відчуваючи, що день буде справді вдалим.


Я вірю в це, бо хочу вірити. А навіть якщо це, насамперед, творчий проект, він справді вартий уваги. Бо нагадує, що нас оточують дуже гарні речі. І все, що нам потрібно, аби помітити цю красу – завмерти на кілька секунд у звичній круговерті.

Приємного перегляду робіт La Fee De Fleur, друзі, та гарного настрою на весь день!

Немає коментарів:

Дописати коментар